Bu haber kez okundu.

Siirtli Beşir Sefa Mumay'ın "Hamdi Ulukaya Girişimi" Girişimci Adayı Destek Programındaki Başarısı
banner229

Trakya Üniversitesi (TÜ) Eczacılık Fakültesi öğrencisi Siirtli Beşir Sefa Mumay, "Hamdi Ulukaya Girişimi" Girişimci Adayı Destek Programında 30.448 başvuru arasından ilk 24'e girerek, Amerika'da yapılacak olan girişimcilik eğitimine, mentör buluşmalarına ve şirket görüşmelerine katılmaya hak kazandı.

HUG (Hamdi Ulukaya Girişimi); Chobani kurucu ve CEO'su Hamdi ULUKAYA tarafından kurulan, Startup ve Girişimci adaylarına destek vermeyi amaçlayan bir kuruluştur. Bu yıl 3. dönem başvurularını alanUlukaya Girişimi, Start-up Destek ve Girişimci Adayı Destek Programı olmak üzere iki ayrı kategoride başvuru almıştır.

Girişimci Adayı Destek Programı'na başvuran Siirtli öğrenci Beşir Sefa Mumay 30.448 başvuru arasından, çeşitli mülakatlar ve sıkı bir değerlendirme sonucunda ilk 24'e girerek Amerika'da yapılacak olan girişimcilik eğitimine, mentör buluşmalarına ve şirket görüşmelerine katılmaya hak kazandı.

Siirtli öğrenci Beşir Sefa Mumay, Bir yıl sürecek destek ile beraber, projesini tamamlayarak Amerika ve dünya pazarına açılmayı hedefliyor.

Trakya Üniversitesi (TÜ) Eczacılık Fakültesi öğrencisi olan Siirtli Beşir Sefa Mumay geçen yıl Kasım ayında hazırlamış olduğu  "VR Destekli Diyabet Eğitimi" projesi, "Sen Bul Diyabet Kolaylaşsın" yarışmasında da birinci olmuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.