Bu haber kez okundu.

Siirtli Berberden Domuz Gribine Maskeli Önlem
banner229
İlimizde faaliyet gösteren Tatlıgül erkek kuaförü sahibi Selami Tatlı, son günlerde sıkça gündeme gelen domuz gribi ve diğer bulaşıcı hastalıklara karşı maskeli önlem aldı. Kuaför çalışanları müşterilerini maske takarak tıraş ediyor.
25 yıldır illimizde kuaförlük yapan Selami Tatlı, bulaşıcı hastalıklara karşı maskeli önlem aldıklarını söyledi. Berber ve kuaförlük mesleğinin, bulaşıcı hastalıklar açısından riskli meslek gruplarının başında geldiğini ifade eden Tatlı, çalışanlarını bulaşıcı hastalıklardan korumak için müşterilerini maske takarak tıraş etmeye başladıklarını ifade etti.
Tatlı "Bizler berber esnafı olarak sürekli halkla iç içe bir yaşam sürüyoruz. Bu özelliğimizden dolayı bütün bulaşıcı hastalıklar bizim için ciddi bir tehdit unsuru olmaktadır.
Ancak duyarlılık gösterdiğimiz ve gereklerini yerine getirdiğimiz takdirde hiçbir sorun yaşanmayacağı da aşikârdır. Bu nedenle müşterilerimizin sağlığını korumak adına koruyucu bir önlem olarak maske takmaya başladıklarını." söyledi. Havaların soğumasıyla domuz gribi başta olmak üzere solunum yoluyla bulaşan hastalıkların arttığını, belirten Tatlı, hastalıklardan korunmanın en önemli yönteminin önlem almadan geçtiğini kaydetti.
Uygulamanın ardından müşteri sayısında önemli artış olduğunu da belirten Tatlı , hem müşterileri hem de kendi sağlıklarını düşündükleri için böyle bir uygulama başlattıklarını dile getirdi.
Uygulamadan memnun olduklarını ve işletme sahibine duyarlı davranışından dolayı teşekkür eden müşteriler ise ilimizde ki diğer berber ve kuaförlerinde aynı uygulamaya geçmesi gerektiğini ifade ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
seyirci 8 yıl önce

berber maske takarak önlem aldığına göre traş olan müşteri kendisne göre nasıl önlem almalı.

Avatar
sami 8 yıl önce

müşteri maska takarak berbere gelirse nasıl sakal tıraşı düşünülür.

Avatar
sami 8 yıl önce

müşteri maska takarak berbere gelirse nasıl sakal tıraşı düşünülür.