Bu haber kez okundu.

Siirt Zübeyde Hanım Lisesi Engelleri Kaldırıyor
banner229

 Siirt Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri topladıkları mavi kapakla engelli vatandaşlarımıza tekerlekli sandalye sahibi yapıyor.
  Birçok sosyal sorumluluk projesine başarıyla imza atan ve başarılarla adından sıkça söz ettiren güzide okulumuz Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencileri topladıkları binlerce mavi kapakla engelli vatandaşların engellerini kaldırmak için tekerlekli sandalye kazandırıyor.
   Konuyla ilgili Okul Müdür İdris Yolbaş; "Geçen senede yaptığımız mavi kapak toplama projemize öğrencilerimizin destekleriyle bu senede devam ettik. Öğrencilerimizin büyük ilgi gösterdiği mavi kapak projemiz kapsamında çok sayıda mavi kapak topladık.
 Topladığımız Mavi kapakları tekerlekli sandalye için projelere destek veren belediye ve engelli derneklerine göndereceğiz. Omların bize gönderecekleri tekerlekli sandalyeleri ihtiyaç sahibi engelli vatandaşlarımıza vereceğiz. Projemize büyük destek veren öğrencilerimiz başta olmak üzere, yıllarca projeyi beraber yürüttüğümüz Okul aile Birliği Başkanlığımızı da Yapan Misbah Yılmaz'a, Okulumuz Personeli Barış Amcalar’a ve diğer emeği geçen herkese teşekkür ederim." dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.