Bu haber kez okundu.

"Siirt Yine Diyanet-Sen Dedi" 
banner229

Siirt İlimiz ve İlçelerindeki din görevlilerin 432’ı Diyanet-Sen'i tercih ederek, Diyan et-Sen'e bir yıllığına tekrar yetki verdi. Elbette ki Diyanet-Sen'in tercih edilmesi tesadüfi değildir. 

Yılmadan, usanmadan üyelerinin taleplerini karşılamak amacıyla çalışan bir ekibin emeğinin bir sonucudur. Diyanet-Sen üyesi olsun ya da olmasın il merkezi, İlçe, köy ve mezra demeden diyanet personelini görev yerlerinde ziyaret ederek onların sorunlarını dinleyip, ilgili mercilere bu sorunları aktarıp çözüm aranmasında ısrarcı olmuştur.

İlçelerde personel toplantılarına katılarak personelin yaninda olduğunu göstermenin yanında, Din görevlisi, Kur'an kursu ogreticileri ve diğer personele yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirme yapmış, iletilen taleplerle bizzat ilgilenilmiştir.

Gorevli kardeslerimizin ortak talebi olan  ilahiyatı tamamlama programı İLİTAM ' a sınavsız geçiş genel merkezimizin gayretli çalışmaları sonucu meclis gündemine alınarak kabul  edilmiştir.

İl Merkezinde misafirhane açarak ilçede gelen üyelerimize ev sahipliği yapmış, Cami ve Kuran kurslarının talep edilen ihtiyaçları karşılanmıştır. Üyelerimizin il dışında yapilan sınavlarına araç tahsisi yapılmış, bu sınavlara hazırlık amacıyla ücretsiz 450 adet kitap dağıtılmıştır. Üyelerimize yolluk ve diğer ödemelerin yapılmasındaki her aşamada yardımcı olunmuştur.

Sözün özü burada sayamayacağımız kadar faaliyet ve icraat sergileyen Diyanet-Sen büyümeye, üyelerine daha fazla hizmet etmeye, sendikacılığın nasıl yapılacağını öğretmeye devam edecektir.Teşekkürler Siirt...Teşekkürler saygı değer üyelerimiz...
Hamit Evin
Diyanet sen Siirt Şube Başkanı

Anahtar Kelimeler:
SiirtDİYANET-SEN
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.