Bu haber kez okundu.

SİİRT YAVUZ SULTAN SELİM ANADOLU LİSESİNİN BÜYÜK BAŞARISI
banner229

Geçen ay Yavuz Sultan Selim Lisesinde müdür olarak görevine başlayan başarılı Okul Müdürü Adnan İdris Ekin ve ekibinin ilimizde yapılan Liseler arası spor müsabakalarında kısa zamanda birçok başarıya imza attılar. Başarılı Okul Müdürü Adnan İdris Ekin ve Beden Eğitimi Öğretmenleri M.Fadıl Evin ve Metin Antepüzümü, rehberliğinde büyük bir başarı yakalayan okulun yakın zamanda ilimizin başarılarıyla adından sıkça söz edilecek bir okul olacak. Okul Müdürü Adnan İdris Ekin, başarılı olabilmek ve okulumuzdaki eğitim kalitesinin yanı sıra sporda da başarıyı yakalayacaklarını söyledi.

YAVUZ SULTAN LİSESİNİN İL DERECELERİ ;

YÜZME ERKEKLER KELEBEK 100 M. İL BİRİNCİSİ SIRTÜSTÜ 100 M. İL İKİNCİCİ SERBEST 100 M. İL İKİNCİSİ KUBAĞLAMA 100 M. İL İKİNCİSİ SERBEST 50 M. İL İKİNCİSİ SERBEST 50 M. İL ÜÇÜNCÜSÜ TENİS ERKEKLER TAKIM İL BİRİNCİLİĞİ BAYANLAR TAKIM İL BİRİNCİLİĞİ KROS ERKEKLER İL ÜÇÜNCÜLÜĞÜ BAYANLAR İL ÜÇÜNCÜLÜĞÜ GÜREŞ B ERKEKLER(SERBEST 54 KG İL İKİNCİSİ 58 KG İL İKİNCİSİ 69 KG İL İKİNCİSİ 76 KG İL ÜÇÜNCÜSÜ 85 KG İL ÜÇÜNCÜSÜ SERBEST STİLDE TAKIM İL ÜÇÜNCÜLÜĞÜ GÜREŞ B ERKEKLER (GREKOROMEN) 54 KG İL İKİNCİSİ 58 KG İL İKİNCİSİ 63 KG İL İKİNCİSİ 69 KG İL İKİNCİSİ 76 KG İL İKİNCİSİ 85 KG İL BİRİNCİSİ +85 KG İL BİRİNCİSİ GREKOROMEN STİLDE TAKIM İL BİRİNCİLİĞİ ORYANTİRİG BAYANLAR A İL BİRİNCİSİ BAYANLAR B İL BİRİNCİSİ ERKEKLER A İL BİRİNCİSİ ERKEKLER B İL BİRİNCİSİ JUDO BAYANLAR 48 KG İL BİRİNCİSİ 52 KG İL İKİNCİLİĞİ 52 KG GRUP İKİNCİLİĞİ


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
okan 9 yıl önce

yavuz sultan selim anadolu lisesi ni başarılarından dolayı kutluyoum. siirtimizin düzenli ve disiplinli okullarından bir tanesidir. inşallah daha iyi yerlere gelir bu okul.

Avatar
ömer 9 yıl önce

öğretmen ve idarecilerini tebrik ederim. yavuz sultan selim iyi ve düzenli bir okuldur

Avatar
Burak 9 yıl önce

adnan abiyi çalışmalarından dolayı tebrik eder daha iyi yerlere gelmesi dileğiyle

Avatar
metin 9 yıl önce

tebrik ediyorum bir spor okulu kadar başarı var. yavuz sultan selim geleceği parlak bir okuldur.

Avatar
tebrikler 9 yıl önce

gerek eski mudur bulent erdemci ve mudur yardimcilari siracettin kacar yasar pelen garip teymur ve yeni mudur gerekse yeni beden ehitimi ogretmenler bu basari hepinizin.tebrikler devamini bekleriz.size yakisir