Bu haber kez okundu.

Siirt Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu Öğrencilerinin Gösterisi Göz Kamaştırdı
banner229
Siirt Vilayetler Hizmet Birliği Anaokulu tarafından, "Anne Sevgisi" temasıyla yıl sonu etkinlikleri düzenlendi.
Okul bahçesinde düzenlenen programda konuşan Okul Müdürü Orhan Danış, 3 sınıf ve 6 şube ile her yıl yaklaşık 100 öğrenciye eğitimverdiklerini söyledi.
Çocukların tüm gelişim alanlarını destekleyici çalışmalarda bulunduklarını belirten Danış, şöyle konuştu: "İnsan gelişiminin en hızlı olduğu ve kritik dönemleri kapsadığı yılları en iyi şekilde değerlendirerek mutlu, verimli ve kendini geliştiren bireyler için gerekli olan altyapıyı oluşturmak amacıyla üzerimize düşen görevi yapmaya çalışıyoruz.
Sevgiyi esas alarak paylaşma, güven, adalet ve anlayışı ile olumlu iletişim ortamında, eğitimi doğrudan yaşamın kendisi olarak kabul edip, planlı ve sitemli bir eğitim yaşamı düzenleyip uyguluyoruz. Bu kapsamda çocuklarımız için yıl sonu etkinliği düzenledik."
Renkli görüntülere sahne olan etkinlikler, öğrencilerin çeşitli gösterileriyle sona erdi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.