Bu haber kez okundu.

Siirt Valiliğinin Ramazan Etkinliklerine Yoğun İlgi
banner229

Siirt Valiliğinin, 2 bin kişilik iftar programı ve Ramazan etkinliklerine yoğun ilgi. 

Vali Ali Fuat Atik, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya geldi. İftar sonrası gazetecilere açıklamada bulunan Vali Atik, insanların gönül rahatlığıyla gelip iftarını yaptığı, hoşça vakit geçirdiği Siirt'in huzur iklimi olduğunu söyledi.

Valilik tarafından her cuma iftar programı düzenleneceğini aktaran Atik, "Ramazan ayının tüm İslam alemine huzur getirmesini diliyorum. Allah orucumuzu kabul etsin, huzurumuzu daim etsin. Katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum." dedi.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören de tüm İslam aleminin ramazan ayını kutlayarak, "Birlik ve beraberliğimizin simgesi olan iftarda bir arada olmaktan mutluluk duyuyoruz. Ramazan sofraları bizi bir arada tutuyor." diye konuştu.

5 Temmuz Demokrasi Meydanında dün düzenlenen Ramazan etkinliklerinde,Kur’an-ı Kerim ile başlayan etkinlik, çocuklar içinde Hacivat Karagöz, kukla, Palyaço şow, sihirbaz  gösterilerinin yanı sıra Grup Tillo konseri son buldu. 

Programa, Cumhuriyet Başsavcısı Yunus Fırat, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Hilmi Atabay, Vali Yardımcısı Ceyhun Dilşad Taşkın, İl Emniyet Müdürü Saruhan Kızılay, kurum müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Siirt Valiliğinin Ramazan etkinlikleri 17 Mayıs’ta Abdurrahman Önül, 24 Mayıs’ta Hasan Dursun, Recep Arslan, 31 Mayıs’ta da Sedat Uçan, Peker Kardeşler tarafından verilecek konserlerle devam edecek.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Kerem 5 yıl önce

Ramazan hoş gelmiş sefa gelmiş bu gün için yapılan harcama ile 200 fakir ailenin Ramazan boyunca gıda ihtiyacı karşılanabilirdi maksat fakire yardımsa onun yolu budur muhtarlara sorulur her mahallede faif 10 aile tespit edilir yardım yapılabilirdi bu harcama ile

Avatar
Veleyeli 5 yıl önce

MaşAllah resimlerde bir tek Zengin yada bürokrat göremedim hepside fakir fukara