Bu haber kez okundu.

Şirvan'da, "15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü"nde Şehitler İçin Mevlit Okutuldu
banner229

Şirvan ilçesinde, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü" etkinlikleri kapsamında Merkez Ulutaş Cami'de şehitler için mevlit okutuldu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği programda, Kur'an-ı Kerim okundu ve şehitler için dua edildi. 

Şirvan ilçemiz merkez ulutaş camide düzenlenen mevlidi şerife Şirvan İlçe Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek mevlide katılan vatandaşlara kek ve meyve suyu ikramında bulundu.

Şirvan Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, etkinlikte yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'un birleştirici ruhuna dikkat çekti

Şirvan Belediye Başkanı Necat Cellek, 15 Temmuz akşamı yapılan darbe girişimini şiddetle bir kez daha kınadıklarını belirterek, bir kez daha şehitlerimize rahmet, gazilerimize sağlık ve afiyet diliyorum.

Başkan Cellek,şehitlerine sahip çıktıklarını ve bugün burada 15 Temmuz şehitlerini yad etmek için toplandıklarını kaydetti. 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümü olduğunu ifade eden Başkan Cellek, "Ülkemizi ele geçirmek için bir darbe girişimine kalkıştılar, ama başarı elde edemediler. Halkımız tanklara, toplara karşı bedenlerini siper etti ve bu girişimi boşa çıkarttılar. Ve halkımız bugün burada başta 15 Temmuz şehitleri olmak üzere halkın namusu için canını veren şehitlerini anıyor. Biz onları bugün burada dualarla, Kur'anla yad ettik. Onlara minnettarız. Allah hepsine rahmet eylesin" diye konuştu.

Başkan Cellek, Cumhurbaşkanımızın himayesinde Başbakanımız, Bakanlarımız, bütün milletvekillerimiz, valilerimiz, kaymakamlarımız ve teşkilatlarımız olarak biz her zaman onların ailelerinin emrinde olacağız.

15 Temmuz gecesini 16 Temmuz'a bağlayan gecede Siirt'te eski Valilik önünde sabaha kadar milli irade nöbetinde buluşacağız" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.