Bu haber kez okundu.

Siirt Valiliği, Telefon Dolandırıcılarına Karşı Vatandaşları Uyardı
banner229

Siirt Valiliği, valilik makamı veya farklı görevlerdeki kişilerin adını kullanarak yardım talep eden dolandırıcılara karşı vatandaşları uyardı.

Valilikten yapılan açıklamada, Siirt Valiliği Makamı ve Valiliğimizde farklı görevlerdeki kişilerin adını kullanarak telefonla yardım talep eden dolandırıcılara vatandaşlarımızın itibar etmemeleri büyük önem arz etmektedir.

Son dönemlerde bazı art niyetli kişilerin, Siirt Valiliği adını kullanılarak, il içi ve il dışında bazı sanayici ve iş adamlarından telefonla maddi yardım talep edildiği bilgisi alınmıştır.

Bu nedenle, sanayiciler, işadamları, hayırseverler, kişi ve kuruluşları, Sayın Valimiz ve Siirt Valiliği adına kendilerini arayarak, yardım talep eden bu art niyetli şahıslara kesinlikle itibar etmemeleri, böyle bir taleple karşılaşmaları halinde, en yakın emniyet birimi 155 ve 156 Jandarma Komutanlığı hatlarını aramaları ve Cumhuriyet Savcılıklarına suç duyurusunda bulunmaları gerekmektedir.

Kamuoyuna Saygıyla duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.