Bu haber kez okundu.

Siirt Valiliği, Ramazan Ayında Çeşitli Etkinlikler Düzenliyor
banner229

Siirt Valiliği Ramazan ayının geleneğini yaşatmak ve toplumsal kaynaşmayı, birlik ve beraberliği ve dayanışmayı daha da güçlendirmek amacıyla bir dizi etkinlik düzenleyecek.

Siirt Valiliği himayelerinde düzenlenecek Ramazan etkinliklerinde, binlerce vatandaşımızla birlikte iftar yapılacak.

15 Temmuz Demokrasi Meydanında düzenlenecek Ramazan etkinliklerinde, vatandaşlar için Kur’an-ı Kerim ziyafeti, şiirler, ilahi dinletileri, kasideler, konserlerin yanı sıra çocuklar içinde Hacivat Karagöz, kukla, Palyaço şow, semazen gösterileri vb. birçok etkinlik düzenlenecektir.

Ramazan ayının manevi iklimine uygun düzenlenecek etkinliklerde, ünlü isimlerde sahne alacaklar.

10 Mayıs‘ta “Grup Tillo”, 17 Mayıs’ta Abdurrahman Önül, 24 Mayıs’ta Hasan Dursun, Recep Arslan, 31 Mayıs’ta da Sedat Uçan, Peker Kardeşler tarafından konserler verilecektir.

Ramazan ayı etkinliklerine tüm halkımız davetlidir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hasan 5 yıl önce

etkinliklerin tamamı zengin ve hatırlı kimselerin baş köşede oturduğu iftarlara dönüştü bu harcamalarla memlekette gerçek fakir yüzlerce aileye ulaşılsaydı daha faydalı ve hayırlı olmazmıydı