Bu haber kez okundu.

Siirt Valiliği Basın Açıklaması
banner229
Siirt-Şirvan karayolunda, patlayıcının askeri aracın geçişi sırasında infilak ettirilmesi sonucu 8 askerin şehit olduğu saldırıyla ilgili Siirt Valiliği basın açıklaması yaptı.
Siirt Valiliğinden yapılan açıklamada, Bölücü Terör Örgütü PKK tarafından, Siirt-Şirvan-Pervari karayolunda askeri aracın geçişi sırasında Menfeze yerleştirilen el yapmı patlayıcının, patlatılması sonucu sekiz askerimiz şehit olmuştur.
19 Ağustos 2015 tarihinde saat 14.10 sularında Siirt-Pervari yol emniyeti için görevlendirilen Güvenlik güçlerimize, Bölücü Terör Örgütü mensubu teröristler tarafından, daha önceden Menfeze yerleştirilen El Yapımı Patlayıcı patlatılmıştır. Patlama sonucu sekiz askerimiz şehit olmuştur.
Yaralı güvenlik personelimiz bulunmamaktadır. Eli kanlı canilerin yakalanması amacıyla bölgede havadan ve karadan geniş çaplı operasyon başlatılmıştır.
Tüm Ülkemizde derin bir acı ve üzüntüye boğan bu menfur ve alçakça saldırıda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına ve Milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
SİİRT VALİLİĞİ

Anahtar Kelimeler:
SiirtValilik8 şehit
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.