Bu haber kez okundu.

Siirt Vali Yardımcısı Kuş, Baykan Kaymakamı Kocabey'i Ziyaret Etti
banner229
Siirt Vali Yardımcısı Kuş, Baykan Kaymakamı Kocabey'i Ziyaret Etti. Siirt Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş, Siirt Orman İşletme Müdürü Mehmet Ali Dedeoğlu ile birlikte Baykan ilçemize bir gezi düzenleyerek Kaymakam Mehmet Kocabey'i makamında ziyaret ettiler. Kaymakamlık Makamında gerçekleşen ziyaret kısa bir sohbetin ardından sona erdi.
Vali Yardımcısı Kuş, Baykan İlçemizde Bulunan Köy Ormanlarını İnceledi
Siirt Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş, Siirt Orman İşletme Müdürü Mehmet Ali Dedeoğlu ile birlikte ilçede bulunan köy ormanlarını ziyaret ettiler.
Baykan Kaymakamı Mehmet Kocabey'i makamında ziyaret ettikten sonra, ilçede bulunan Orman İşletme Şefliği' ni de ziyaret ederek buradaki yetkililerle beraber ilçeye bağlı Obalı köyü sahasında bulunan Köy Ormanında incelemelerde bulundular.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.