Bu haber kez okundu.

Siirt Vakfı Şube Başkanlığına Nevzat Amcalar Getirildi
banner229
Merkezi İstanbul'da olan Siirt Eğitim, Kültür ve Yardımlaşma Vakfı (Siirt Vakfı) yeni kurulan Siirt şube başkanlığına Nevzat Amcalar getirildi.
Siirt Vakfı tarafından yapılan basın açıklamasında, Siirt'in sorunlarını daha yakından takip etmek ve Siirt'te daha geniş alanda çeşitli etkililik ve aktivitelerde bulunmak üzere kurulan Şube başkanlığına Amcalar getirildiği belirtildi.
Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bugüne kadar Siirt'te ve Siirt dışındaki Siirtlileri bir araya getirerek birçok farklı etkinlik ve çeşitli çalışmalar yürüttük. Siirt'teki fakir ailelerimize birçok yardım kampanyası organize ettik.
İstanbul'da bulunan Siirtli hemşerilerimize yönelik çeşitli etkinliklerle ilimizin tanıtımına katkı sunduk.
İlimizde etkinliklerimizi daha iyi etkili yönetmek amacıyla yeniden yapılanmak üzere vakfın başkanlığına Nevzat Amcalar getirildi. Tüm Siirt halkımızın ve hayırsever işadamlarımızın derneğimize destek vermelerini bekliyoruz.
Vakfımız bünyesinde yetimler, fakir ailelerimiz ve ilimize gelen mülteci kardeşlerimize destek olmayı amaçlıyoruz. Ayrıca Siirt'te önümüzdeki dönemde vakfımızın faaliyetlerinin yürütülmesi için merkez kurmayı düşünüyoruz.
Bu kapsamda vatandaşlarımıza sosyal ve kültürel etkinlikler yaşatmayı planlıyoruz. İlimizin tanıtımına katkı sunmak üzere İstanbul merkez şubesi ile ortak çalışmalar yürütüp her platformda ilimizin kültürel ve yöresel ürünlerini tanıtmak için çeşitli etkinlikler yapmayı düşünüyoruz."

Anahtar Kelimeler:
Siirt VakfıNevzat Amcalar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.