Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesinde Siyer Sınavı İçin Stant Açıldı
banner229
Siirt Üniversitesi öğrencileri, Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenecek Kutlu Doğum Siyer Sınavı kayıtları için stant açtı. Peygamber Sevdalıları Platformu tarafından düzenlenecek Kutlu Doğum Siyer Sınavı için kayıtlar devam ediyor. Peygamber Sevdalıları Platformu gönüllüsü üniversite öğrencilerinden oluşan bir grup, Siirt Üniversitesinin Kezer yerleşkesinde Kutlu Doğum Siyer sınavı kayıtları için stant açtı.
Açtıkları stantta siyer sınavı için kayıt alan öğrenciler, ayrıca gelen öğrenciler şeker ikramında bulunuyor. Stant çalışmalarının iki gün süreceğini belirten öğrenciler, öğrencilerin sınav yoğun ilgi gösterdiklerini söyledi.
Öğrencilerin kurduğu standı ziyaret eden İlahiyat Fakültesi İslam Tarihi ve Sanatları Bölümü Başkanı Prof. Dr. İhsan Süreyya Sırma ve Siirt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cumhur Kılıççıoğlu öğrencilerin çalışmalarından duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.