Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesinde Rektör Yardımcıları Değişti
banner229

Siirt Üniversitesi, alınan kararlar sonucu yeni dönemde yeni rektör yardımcılarıyla gelişimini sürdürmeye devam edecek.

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yeniden rektör olara atanmasının ardından üniversite yönetiminde "yerinde" bazı değişikliklere gidildi.

Geçtiğimiz 29 Mayıs'ta 10'uncu yılını geride bırakan Siirt Üniversitesinde, her 3 rektör yardımcısının yerine yeni rektör yardımcıları atandı.

Alınan kararlar doğrultusunda Rektör Prof. Dr. Murat Erman'ın yardımcılığına bugüne kadar yaptıkları başarılı çalışmalarıyla bilinen Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nihat Şındak, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Cemalettin Erdemci ve Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Şahin getirildi.

Öte yandan önümüzdeki hafta yeni görevlerine atanan yeni rektör yardımcılığına atanan isimler, üniversitenin akademik ve idari personeli tarafından memnuniyetle karşılandı

Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nihat Şındak

İlahiyat Fakültesi Dekanı​ Prof. Dr. Cemalettin Erdemci

Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dekan​ Prof. Dr. Ömer Şahin​

.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.