Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesinde “Öğretmen Olmak” Paneli Düzenlendi
banner229

Siirt Üniversitesi Eğitim Fakültesi Etkinler Dizisi kapsamında “Öğretmen Olmak” Paneli düzenlendi.

Siirt Üniversitesi bünyesinde bulunan birçok öğrenci topluluğun işbirliğinde Öğretmenler Günü vesilesiyle gerçekleştirilen “Öğretmen Olmak” adlı panele Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, Siirt İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip ve Siirt Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Basri Memduhoğlu katıldı.

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman düzenlenen panelin açılışında yaptığı konuşmasında; yaşadığımız çağda sahip olduğumuz bilginin, en önemli güç kaynağı olduğunu bilginin silah gücünden daha üstün olduğunu belirterek konuşmasının devamında aydınlık geleceğin temelinde eğitimli bireylerin olduğunu ve üniversite eğitimi boyunca nitelikli birey olmanın önemini vurguladı.

Etkinlikte Siirt İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, eğitim boyutuyla ilgili Siirt ilinde yapılanlar hakkında konuşma yaptı.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Basri Memduhoğlu moderatör olarak yönettiği panelde, “insanlığın ortak paydasının öğretmenlik olduğunu, akıllı öğretmenlik ile çöken eğitim sistemi ayağa kaldırılabilir.” İfadelerini kullandı.

Moderatörlüğünü Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Basri Memduhoğlu yaptığı panelde Siirt Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğrencisi Kübra Göktaş,  Siirt Karadayılar İlkokulu Sınıf Öğretmeni Muhammet Yusuf Toprak ve İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip konuşmacı olarak yer aldı.

Panelde; eğitim ve öğretmen olmak konuları  öğrenci, öğretmen, yönetici ekseninde ele alındı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.