Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesinde Her Öğrenci İçin Bir Fidan Kampanyası Başlatıldı
banner229

Siirt Üniversitesine bu yıl kaydolan 4000 öğrenci için ağaç fidan şenliği düzenlendi. Etkinlik kapsamında  Siirt Üniversitesi Ziraat Fakültesinin arka tarafındaki araziye 4000 adet fidan dikimi yapıldı.

Üniversitemiz öğrencileri hem kampüs içinde geleceğin ormanlarını hazırlamak hem de kaydoldukları üniversiteye bir hatıra bırakmak adına bu yıl ÖSYM ile üniversitemize yerleşen her bir öğrenci için fidan dikimi yapıldı. Her öğrenci için bir ağaç künye hazırlandı. Bu sayede öğrenciler dikmiş oldukları fidanlara adını vererek anılarını kalıcı hale getirdiler.

Fidan dikimi etkinliği hakkında konuşan Siirt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Murat Erman; “Üniversitemize yerleşen öğrencilerimiz için “Her Öğrenci İçin Bir Fidan” projesini başlattık. Bu yıl üniversitemize yerleşen 4000’e yakın öğrencimiz kendileri için hazırladığımız fidanları belirlediğimiz alanlara dikecekler. Bu sayede üniversitedeki anılarını kalıcı hale getirecekler.

Her zaman sosyal sorumluluk ve toplumla buluşma gerekliliğinden hareket eden Üniversitemiz, bu anlayış çerçevesinde başlattığı proje ile yerleşkelerini yeşillendirmeye ve daha yaşanılabilir yaşam alanları oluşturmaya devam edecektir. Bu yıl yeni kayıt olan öğrenciler için başlatılan bu projenin önümüzdeki günlerde kapsamı genişletilerek akademik, idari personel içinde ağaç dikimi gerçekleştirilecektir.” dedi.

Fidan Dikim Şenliğine Rektör yardımcıları, fakülte dekanları, Genel Sekreter, akademisyen ve öğrenciler katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rehber 6 yıl önce

Her öğrenci bir fidandir rektör bey önemli olan onları sulamak capalamak ve korumaktır, mezun olduktan sonra iş bulabilecekleri bölümler açmaktır