Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığından 3 Sempozyum
banner229

Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı 13 Mart’ta düzenlediği "1.Tıp Zirvesi"nin ardından 3 sempozyum daha gerçekleştirecek.

13 Mart’ta düzenlenen 1.Tıp Zirvesine aralarında Yargıtay Başkanı İsmail Cirit ile Yargıtay Başsavcısı Mehmet Akarca’nın bulunduğu çok sayıda bilim insanı, yöneticinin katıldığı ve yaklaşık 1500 civarında bir katılımın gerçekleştiği zirve büyük ses getirmişti.

Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı Eylül, Ekim ve Kasım aylarında ses getirecek üç sempozyum daha gerçekleştirecek.

Siirt Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Vefik Arıca, Eylül, Ekim ve Kasım aylarında yapılacak üç sempozyumu sosyal medya hesabından duyurdu.

Dekan Arıca, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Başarıyla gerçekleştirdiğimiz “1. Siirt Tıp Zirvesi”nden sonra; Siirt Tıp Fakültemiz ile beraber Genç Girişimciler Topluluğu, Siirt il Sağlık Müdürlüğü, Siirt Devlet Hastanesi ile Siirt Kızılay Şubesi bünyesinde Eylül ayında "Talasemi ve Kan Hastalıkları Sempozyumu", Ekim ayında da 2 gün sürecek " Acil Tıp Sempozyumu" ve Kasım ayında "İleri Yaşam Destek Kursu" gerçekleştirilecektir.

Bu üç sempozyum için il dışından yoğun bir hekim ve Öğretim Üyesi katılımı olacaktır. Siirt’imize, şimdiden tüm paydaşlarımıza, devlet büyüklerimize, Siirtli hemşerilerimize ve bölge halkına, basın mensuplarına destekleri ve katkıları için teşekkür ediyorum..

Siirt halkı her şeyin en iyisine ve en güzeline layıktır.Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zakir şen 5 yıl önce

Harika haberler siirtten üst üste geliyor, wayyy be siirt 3 tıp kongresi, daha tıp fakültesi nasil açamaz diye düşünürken, walla helal dekan hocamız prof dr vefik ARICA, geçeli gündüzlü memleket için çalışıyor,seni seviyoruz dekanim

Avatar
Veysel 5 yıl önce

Hocam bölge halkının sizden çok beklentisi var, vizyonunuz buraları güzelleştiriyor, ALLAH utandırmasın inşaAllah sizleri, size dua ediyoruz güç kuvvet versin inşaAllah

Avatar
Selami Datlı 5 yıl önce

Sayın hocam, ramazan bayramı öncesi cuma günü siirt üniversitesi rektörü Prof Dr Murat Erman acil olarak YÖK e çağrıldığı ve soruşturmalar sonucunda ciddi bir ceza aldığı ve bu cezanın sonucu olarak istifa edeceği memlekette her tarafta konuşuluyor, doğruluk payı varmı, RektÖrlükten hicbir açıklama yapılmıyor,suanki rektör istifa ettikten sonra da üniversite rektörlüğü için Tıp Fakültesi Dekanı Prof Dr Vefik ARICA ya teklif edildiği ve düşünme aşamasında olduğu kabul etmemesi durumunda 2.seçenek olarak Yine TIP hocası olan istanbulda görevli Prof Dr Başar Cander hocaya teklif edileceği konuşuluyor ama hocam inşaAllah siirtlilerin gönlünde siz varsınız Vefik hocam nolur teklifi kabul edin üniversitemiz gereken değeri sizinle bulsun, şuan üniversitemiz lise düzeyinde çoğu 2 yıllık programlar, ziraat fak de nerdeyse hocadan az öğrenci var, fen fak de öğrenci yok, makine muh bölümünde 3 öğrenci gibi komik komik öğrenci sayıları var, 2 yıllık programlarda çoğu öğrenciler, Siirt sizinle gurur duyuyor vefik ARICA Hocam..

Avatar
Selim Demirel 5 yıl önce

Hocam Siirt Tıp Fakültesi kurulum ve gelişmesi adına yaotıklarınız hepimiz için çok değerli.Fakültenin kurulması adına Bursa Siirtliler derneği olarak elimizden gelen tüm gayreti sarfetmeye hazırız, her zaman bütün kalbimizle sizinleyiz.Çalışmalarınızda üstün başarılar dileriz.