Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi Tercih ve Tanıtım Günleri Başlıyor
banner229

Siirt ÜniversitesiTercih ve Tanıtım Günlerinde” aday öğrencileri, velileri ve öğretmenlerini 23-29 Temmuz 2019 tarihleri arasında Siirt Üniversitesi Merkez Yerleşkesinde açılacak stantlarda ağırlayacak.

Her yıl yoğun bir katılım ile gerçekleşen 6. Tercih ve Tanıtım Günleri; aday öğrencilerin, velilerin, öğretmenlerin, üniversitemiz bünyesinde bulunan fakülte, yüksekokullar ve meslek yüksekokullarda görevli akademik personellerimizden bilgi alma imkanı sağlanacak.

Bu sayede öğrenciler, bölümler hakkında doğru bilgiye ilk kaynaktan ulaşabilecek ve kampüs yaşamı hakkında bilgi elde edebilecek.

Tercih ve Tanıtım Günleri Standlara uğrayamayacak olan il dışındaki aday öğrenciler, üniversitemizin ana sayfasından, sosyal medya hesaplarından ve bu yıl ilk kez açılan WhatsApp Bildirim\Danışma Hattımızdan 0484 254 22 55  danışmanlarımıza ulaşabilirler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.