Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi, Sudan – Türk Üniversiteleri İşbirliği Toplantısına Katıldı
banner229
Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat ERMAN 14 Ocak 2015 tarihinde Sudan Yükseköğretim Bakanlığı’nın Hartum’da düzenlediği “Sudan – Türk Üniversiteleri İşbirliği Toplantısı ve Eğitim Fuarı”na katıldı.
    Sudan’da yapılan görüşmelerde Mevlana işbirliği, İkili işbirliği ve çeşitli projelerde işbirliği anlaşmalarına imza atıldı. Üniversitemizin Mevlana Değişim Programı Ofisi ve Dış İlişkiler Ofisinin de eşlik ettiği fuarda çeşitli yerel üniversitelerden gelen öğrencilerle birebir görüşme yapılarak üniversitenin tanıtımı yapıldı.
   Ülkemizdeki değişim programlarına katılım konusunda verilen destekler ve gösterilen kolaylıklar hakkında öğrencilere bilgi verildi.
   Sudan üniversitelerinden bir çok üniversite ile işbirliği imkanı sağlayan Siirt Üniversitesi, evrenselleşmesi noktasında büyük bir adım atarak katıldığı fuarda toplamda yirmiye yakın Sudan Üniversitesi ile birebir protokoller imzaladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.