Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erman'dan Örnek Kampanya
banner229

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasının 130'uncu ve 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu'nun 13'üncü maddeleri uyarınca, YÖK'ün önerdiği adaylar arasında tekrar Rektörlüğe atanan Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman'dan örnek kampanya.

Siirt Üniversitesi Rektörlüğünden yapılan açıklamada "Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından Siirt Üniversitesi Rektörlüğü'ne atanmam vesilesiyle kutlamada bulunacak gerçek ve tüzel kişilerin, çiçek veya kişisel hediye yerine Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı himayelerinde, FETÖ darbe girişimi sırasında şehit olan vatandaşlarımızın aileleri ile gazi olanlara yönelik başlatılan 15 Temmuz Dayanışma Kampanyasına bağış yapmalarını önemle rica ederim. Bağışta bulunanların açıklama kısmına Siirt Üniversitesi ad-soyad yazmaları ve bağış dekontunu 0484 223 19 98 fax numarasına veya [email protected] adresine iletmeleri önemle duyurulur."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.