Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi, Kazakistan’da Düzenlenen KÜNİB Eğitim Fuarına Katıldı
banner229

Kazakistan’ın Almatı şehrinde gerçekleşen fuara,Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman’ın başkanlığında ki heyet katıldı.

30’a yakın üniversitenin katıldığı fuarı yaklaşık 2000 kişi ziyaret etti.

Ülkemize yönelik yabancı uyruklu öğrenci akışını artırmak ve böylece uluslararasılaşma vizyonumuza katkı sağlamak için katıldığımızı belirterek fuar ile ilgili bilgi veren Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman; KÜNİB eğitim fuarında akademik yöneticiler, sektör temsilcileri bir araya gelerek yeni işbirliği olanakları ve ikili anlaşmalar geçekleştirildiğini dile getirdi.

Fuar sonunda gerçekleşen basın toplantısına katılan Rektörümüz Prof. Dr. Murat Erman toplantıda eğitim ile ilgili soruları yanıtladı.

Fuardan sonraki ziyaretlerin ilk durağı olan Al Farabi ile Yabancı Diller ve Mesleki Kariyer Üniversitesinde, tarihten gelen köklü bağlarla birbirine bağlı olan Türkiye ve Kazakistan arasında eğitim-öğretim ve kültür köprüsü olmak için ikili işbirliği anlaşmaları imzalandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.