Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi ile  Milli Eğitim Müdürlüğü Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı
banner229

Siirt Üniversitesi ile Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü arasında “Özel Yetenekli Öğrencilerin Eğitimine İlişkin İşbirliği Protokolü” imzalandı.

Siirt Üniversitesi Rektörlük makamında gerçekleşen törene Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, Siirt İl Milli Eğitim Müdürü Deniz Edip, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Basri Memduhoğlu ve Genel Sekreter Abdulkadir Işık katıldı.

Siirt merkez ve ilçe okullarında eğitimin niteliğini geliştirme, akademik başarıyı ve öğrenim imkânlarını artırmak amacıyla imzalanan Protokolde; Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda hizmet yapan öğretmenlerin ihtiyaç duyabileceği eğitimlerin hazırlanması, eğitim süreçlerinin değerlendirilmesi, öğrencilerin ve öğretmenlerin üniversitemizin akademik ve araştırma birimlerini ziyaret ederek üniversitenin imkânlarından ve kaynaklarından yararlandırılması, bilimsel çalışmaların geliştirilmesi; bilimsel ve kültürel içerikli toplantılar yapılarak iş birliği içerisinde çalışılması hedeflenmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.