Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi İlahiyat ve Ziraat Fakültesi Binalarının İnşaatlarında Sona Gelindi
banner229

Siirt Üniversitesinin yeni kampüs alanı içerisinde yer alan ilahiyat ve Ziraat Fakültesi binalarının inşaatlarının tamamlanmak üzere olduğu bildirildi.

Bu akademik yılda açılması hedeflenen ilahiyat ve ziraat fakültesi binalarının inşaatını inceleyen AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Baş danışmanı Siirt Milletvekilimiz Prof. Dr. Yasin Aktay, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Murat Erman ve AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu çalışmalar hakkında yüklenici firmadan bilgi aldılar.

Siirt Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Murat Erman yaptığı açıklamada, eğitim öğretim yapısının geliştirilmesi ve öğrencilerin yaşam kalitesinin yükseltilmesi amacıyla temeli atılan ilahiyat ve Ziraat fakültelerinin yeni hizmet binaları Ekim ayı sonunda hizmete sunulacağını söyledi.

Yeni binalar ile ilahiyat ve Ziraat Fakültesi öğrencilerini kampüs alanında ağırlamaya başlayacaklarını dile getiren Rektör Erman, "Kampüs alanı içerisinde inşaatı devam eden diğer binalarımızın tamamlanmasıyla üniversitemiz Siirt’e yakışan, bölgesinin gözde eğitim kurumlarından biri haline gelecek." dedi.

Rektör Erman, öğrencilere ihtiyaçlarına göre birçok olanağın sağlanacağı hizmet binasında modern dersliklerin yanı sıra pratik ve donanımlı araştırma merkezleri, kütüphane, konferans salonu, sosyal ve kültürel yaşam merkezlerinin de yer alacağını kaydetti.

Siirt Üniversitei Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, Milletvekilimiz Yasin Aktay ve AK Parti teşkilatını gerçekleştirdikleri ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kendilerine teşekkür etti.

Ziyarette Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, Üniversitede yapımı devam eden inşaatlar ve öğrencilere sunulan olanaklar ile yenilikleri anlatarak Milletvekilimiz Yasin Aktay ile fikir alış verişinde bulundu.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Baş danışmanı Siirt Milletvekilimiz Prof. Dr. Yasin Aktay "Bugün Siirt Üniversitesinin geldiği konu hayaldi, eskiden ben okuduğum dönemde böyle tam teşekkülü bir üniversitenin olabileceğini hayal bile edemiyorduk" dedi.

Siirt Milletvekilimiz Prof. Dr. Yasin Aktay üniversitede yapılan çalışmaları takip ettiğini belirterek yapılan hizmetlerden, yatırımlardan dolayı Üniversite Rektörü Prof. Dr. Murat Erman’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.