Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi Genç Girişimciler Topluluğu İhtiyaç Sahibi Aileleri Sevindirecek
banner229

Siirt Üniversitesi Genç Girişimciler topluluğunun 1 ay boyunca yapmış olduğu " Kardeşlerin Üşümesin” kampanyası çerçevesinde her kesiminden topladıkları Bot, Mont, Ayakkabı, Elbise ve Oyuncaklar belirli bir şekilde düzenleyerek bugün ihtiyaç sahiplerine dağıtılacağı öğrenildi.

Siirt Üniversitesi Genç Girişimciler Topluluğu Başkanı İsmail Dülek yaptığı açıklamada, yaklaşık bir ay önce başlatmış oldukları " Kardeşlerin Üşümesin” kampanyasında toplamış oldukları yardımları bugün itibari ile ihtiyaç sahiplerine dağıtacaklarını ifade ederek, kampanyalarına destek olan tüm hayırseverlere teşekkür etti.

Dülek,  topluluklarının sadece hayırseverlerin gönderdikleri yardımları ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak için bir köprü vazifesi gördüğünü söyledi. İhtiyaç sahibi ailelere hayırda bulunanlara teşekkür eden İsmail Dülek, tek gayelerinin ihtiyaç sahibi aileleri ve çocuklarını sevindirmek ve onların yalnız olmadığını hissettirmek olduğunu kaydetti.

Dülek: “İhtiyaç sahibi ailelere ulaşmamıza vesile olan tüm hayırseverlerimizden Allah razı olsun. Yardımlarını bizim üzerimizden ihtiyaç sahiplerine ulaştıran kardeşlerimizin güvenini kazanmış olmamız bizleri mutlu etmekle birlikte yükümüzü de her geçen gün daha da arttırmakta. Bugün yapılan Yardımları ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırmaya devam ediyoruz.

 Katkı sunan, vesile olan herkesten Allah razı olsun inşallah. İnşallah imkanlarımız elverdikçe ihtiyaç sahiplerine el uzatmaya devam edeceğiz. Yılın sadece bir ayı değil 12 ay boyunca ihtiyaçlara cevap vermeye çalışacağız.

Bu çalışmalara vesile olan topluluk gönüllülerimize, maddi manevi desteklerini esirgemeyen bütün yardımsever vatandaşlarımıza, üniversitemize, öğrenci arkadaşlarımıza ve ailelerimize sonsuz teşekkür ederim.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zeliha or 4 yıl önce

Sizin gizli bir hayranınız olarak sizleri tebrik ediyorum

Avatar
Zeliha or 4 yıl önce

Ez tebrik dikim.