Bu haber kez okundu.

Siirt Üniversitesi, EMITT Doğu Akdeniz Turizm Fuarına Katıldı
banner229
Turizm sektörünün en büyük beşinci fuarı olan EMITT Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat fuarı törenle açıldı.
İlk iki günü turizm firmaları yetkililerine açık olan fuar, son iki gün halka açılacak. Siirt’in bütün değerlerini yansıtacak şekilde dizayn edilen Siirt standı büyük ilgi gördü.
Fuara Siirt Üniversitesini temsilen; Genel Sekreter Yrd. Doç. Adnan Memduhoğlu ve Siirt Üniversitesi Geleneksel El Sanatları Merkezi ekibi katıldı.
Siirt iline has tiftik dokumacılığının ve üniversitenin yöresel zenginlikleri koruma ve geliştirme adına yaptığı çalışmaların sergilendiği ve aynı zamanda üniversitenin tanıtımının da yapıldığı stant yoğun ilgi gördü. Siirt standına gösterilen yoğun ilgiden memnun olduğunu belirten Genel Sekreteri Yrd. Doç. Dr. Adnan Memduhoğlu, Siirt Üniversitesinin Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu ve Geleneksel El Sanatları Merkezi ekibi olarak katıldığı “EMITT Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat” fuarında renk kattığını ve Siirt Üniversitesinin her zaman üzerine düşen görevi yerine getireceğini de ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.