Bu haber kez okundu.

Bakan Arslan, Amaç Vatandaşa, Halka Hizmet Olunca Her Zaman Her Türlü Desteği Veriyoruz
banner229

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, İçişleri Bakanlığınca bazı belediyelere görevlendirme yapılmasına ilişkin, "Bilinmelidir ki hükümet olarak da biz her zaman desteğimizi esirgemeden başkanımızın yanındayız çünkü amaç belli. Amaç vatandaşa, halka hizmet olunca her zaman her türlü desteği veriyoruz." dedi.

Arslan, Siirt Valiliğindeki toplantının ardından Vali Ali Fuat Atik ve AK Parti Siirt Milletvekili Yasin Aktay, AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ile Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın'ı ziyaret etti.

Bakan Arslan, Siirt Belediyesine görevlendirme yapıldığından bu yana vatandaşlara dokunacak ve vatandaşların daha huzurlu şekilde kentte yaşamasına destek verecek birçok projeye el atıldığını söyledi.

Amaçlarının her zaman vatandaşlara hizmet etmek olduğunu dile getiren Bakan Arslan, "Vatandaşa hizmet etme yolunda iyi niyetle çalışan, proje geliştiren, proje üreten ve bunları hayata geçirmeye çalışan değerli başkanlarımıza her zamanki gibi destek veriyoruz, vermeye de devam ediyoruz. Siirt Belediye Başkanı'nın bu anlamda gayretleri önemli, bundan sonra da kendilerine destek olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Arslan, bakanlık olarak Karayolları Genel Müdürlüğünün marifetiyle yapabilecekleri çalışmaları yapmaya devam edeceklerini belirtti. 

Çalışmalarından dolayı Taşkın'a teşekkür eden Bakan Arslan, şöyle konuştu:"Bilinmelidir ki hükümet olarak da biz her zaman desteğimizi esirgemeden başkanımızın yanındayız çünkü amaç belli. .

Yeter ki geçmişte veya başka yerlerde olduğu gibi amaç başka olmasın, amaç bu ülke vatandaşına hizmet etmek olsun. Amaç başkalarının emellerine aracılık edecek, başkalarının emellerine maşalık edecek uygulamalar olmasın.

Siirtli hemşehrilerim de bilmeli ki onların hayatını kolaylaştırmak adına çalışan bir belediye başkanı ve onunla birlikte ilin vekili, valisi, hükümeti var. Yeter ki onlar bugüne kadar olduğu gibi dik dursunlar, ülkemizin istikbali, istiklali ve bekası için millet olma şuuruyla yola devam etsinler. Biz de bugüne kadar hizmet anlamında olduğu gibi onların hizmetinde olmaya devam edeceğiz."

Arslan, 9 yaşındaki görme engelli Berfin ile görüştü

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, bir süre önce Siirt Engelliler Platformu Başkanı Barış Amcalar'ın, sosyal medya aracılığıyla kendisine ulaşması sonucu dizüstü bilgisayar gönderdiği 9 yaşındaki görme engelli Berfin Aslan ile de sohbet etti.

Berfin'e bir ihtiyacının olup olmadığını soran Balan Arslan, "Gören Göz Projesi" kapsamında görme engellilerin yaşamını kolaylaştırmak, gitmek istedikleri yerlere kolay ve güvenli şekilde ulaşmalarını sağlamak amacıyla sesli yol tarifi yapan cihazdan kız çocuğuna hediye edilmesi talimatını verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.