Bu haber kez okundu.

Siirt UltrAslan Taraftar Grubundan Yetim Çocuklara Yardım
banner229

Siirt UltrAslan taraftar grubu, "Yetimler Gülsün Dünya Gülsün" sloganıyla il merkezinde bulunan yetim çocuklara Gıda, Giyim, Bisiklet, Kanepe, Mutfak Dolabı, Çamaşır Makinesi, Kırtasiye yardımında bulunarak, evleri kötü olan bir ailenin UltrAslan taraftar grubu tarafından boyandı.

Siirt UltrAslan taraftar grubu, İl Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca tespit edilen 2’si engelli 13 kişilik yetim aileyi sevindirdi.

Siirt UltrAslan taraftar grubu Başkanı Mesut Karanfil, yetim çocuklara her zaman sahip çıkacaklarını belirterek, "Bizim inancımızda yetimlik yalnızlığı ve kimsesizliği ifade etmez. Bizim Peygamberimiz de yetimdi. Yetimlere sahip çıkmak bizim inancımıza göre bir vazifedir. Yetimlere sahip çıkmak, kendi geleceğimize sahip çıkmaktır, kendimize iyiliktir. UltrAslan olarak yetim çocuklarımızın her zaman yanında olacağız." diye konuştu.

Karanfil, yetimleri sevindirmek ve onların yalnız olmadığını hissettirmek istediklerini belirterek, "Yapmış olduğumuz Gıda, Giyim, Bisiklet, Kanepe, Mutfak Dolabı, Çamaşır Makinesi, Kırtasiye yardımının yanı sıra ileriki zamanda da çeşitli yardımlar yaparak ailemizi sevindirmeye devam edeceğiz.

Umarım yapmış olduğumuz bu yardımlar onların bir nebze olsun mutluluklarına mutluluk katmıştır. Bu vesileyle yardım çalışmamızda destek olan, emeği geçen herkesten Allah razı olsun." ifadelerini kullandı.

Yetim çocuklar, kendilerini unutmayan Siirt UltrAslan taraftar grubuna teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Tebrikler 5 yıl önce

Bir Fenerbahçeli olarak yürekten kutluyorum umarım diğer takin taraftarlarına ve diğer sivil toplum örgütlerine örnek olur