Bu haber kez okundu.

SİİRT ULTRASLAN TARAFTAR GRUBUNDAN KÖY OKULLARA KİTAP DESTEĞİ
banner229
    Galatasaray’ın bağımsız taraftar grubu UltrAslan tarafından, Siirt'in Eruh ilçesine bağlı köy okullarındaki öğrencilere kitap ve Metin Oktay formaları yardımları yapıldı.
 Bir çok köy okuluna yardım yapan ultrAslan taraftar grubu, Siirt’in Eruh ilçesine bağlı Dağdüşü ve Ormanardı Köyü İlkokulu öğrencilerine kırtasiye ve forma yardımlarında bulundu. Eruh ilçemize bağlı köylerde yapılan yardımlardan sonra, Veysel Karani beldesine geçerek, Veysel Karani İlkokulu'nu ziyarette bulunan UltrAslan Siirt Koordinatörü Mesut Karanfil ve beraberindekiler Veysel Karani İlkokulu'nda okuyan öğrencilere forma, atkı, bere, eldiven ile kırtasiye malzemeleri dağıttı.
Karanfil, sadece bir taraftar grubu olmadıklarını, aynı zamanda ihtiyacı olan çocuklara yardım ettiklerini söyledi.
     UltrAslan Siirt Koordinatörü Mesut Karanfil, eğitime bu tür yardım ve desteklerimiz herkesçe bilinmektedir. Öğrencilere malzeme dağıtımı yaparken çok sevindiler tek tek teşekkür ettiler. Bizde çok mutlu olduk" dedi.
Okul Müdürü Resul Demir, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, ziyaretin çok anlamlı olduğunu belirterek, katkılarından dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.