Bu haber kez okundu.

Siirt UltrAslan'dan Küçükçekmece’deki Cinsel İstismar Olayına Sert Tepki
banner229

Küçükçekmece’de 5 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismarda bulunulmasına ilişkin, Siirt UltrAslan Taraftar Grubu ve vatandaşlar tepki gösterdi.

Güres Caddesi’nde Sancaklar Ortaokulu önünde bir araya gelen taraftarlar, “Çocuğa dokunma, istismara hayır” ve “Çocuğa uzanan eller kırılsın” sloganları atıldı. Programa Siirtli vatandaşlar da katıldı.

Grup adına basın açıklamasında bulunan Fatma Şengül, Küçükçekmece Kanarya Mahallesinde küçük yaştaki çocuğun istismarı olayını nefretle kınadıklarını söyledi.

“Yavrumuza ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz.” Diyen Şengül, şunları kaydetti:“İnsanlık dışı, vicdanları sızlatan ve asla kabul edilemez durumdaki bu tür olaylar hepimizi derinden üzmektedir.

Dünyada yükselen bir insanlık suçu olan çocuk istismarı ve taciz olaylarının hem çocukların bedeni ve ruhunda derin yaralar açtığı hem de toplumda infial uyandırmıştır. Bu insanlık dışı davranışa karşı sesimizi yükseltmek, sıfır toleransla mücadele etmek durumundayız.

Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı korumak, sağlıklı bir toplum ve sağlıklı bir gelecek inşa etmek, hepimizin ortak sorumluluğudur. İstismar vakalarının önüne geçmek, özellikle önleyici tedbirler konusunda kamu ve STK iş birliği ile çözüm yolları aranarak uygulamaya geçirilmelidir.

Siirt UltrAslan olarak ‘Herkese Karşı Her Türlü Şiddete Son Ver’ mottosu ile kamuoyu vicdanında yara açan her davayı takip etmeyi bir sorumluluk biliyor, bu davada da suçlu en ağır cezayı alana kadar davanın takipçisi olacağımızı duyuruyoruz.”

Peygamber Efendimizin Veda Hutbesi’nde “İnsanlar, bugünleriniz nasıl mukaddes bir gün ise bu aylarınız nasıl mukaddes bir ay ise bu şehriniz (Mekke) nasıl mübarek bir şehir ise canlarınız, mallarınız, namuslarınız da öyle mukaddestir, her türlü tecavüzden korunmuştur.” sözünü hatırlatarak, çocuklara yapılan cinsel saldırının olmaması gerektiğini ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.