Bu haber kez okundu.

Siirt TSO’dan Aidat Borçlarına Yapılandırma
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası üyelerinin geçmiş yıllık ve munzam aidat borçlarına, “Bazı Alacakların Yeniden Yapılandırılmasına İlişkin 7143 Sayılı Kanun” kapsamında yeniden yapılandırma imkânı getirildi.

Oda üyeleri 31 Temmuz 2018 tarihine kadar Siirt TSO’ya başvurarak yeniden yapılandırmadan faydalanabilecek. Üyeler, geçmiş döneme ait borçlarını gecikme zammı olmaksızın, Temmuz 2018 sonuna kadar tek seferde ödeyebilecekler.

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu: “Kanuna göre, dileyenler taksit imkânından faydalanabilecekler. Bu durumda birinci taksitin son ödeme günü 31 Temmuz 2018’dir.” Dedi.

SİİRT TSO BAŞKANI GÜVEN KUZU; “ÜYELERİMİZ BU FIRSATI DEĞERLENDİRSİN”

Borçlara yeniden yapılandırma imkânı sağlayan 7143 Sayılı Kanun’un, hem devlete borcu olan bireyleri, hem de SSK ve vergi borçlu olan işletmeleri rahatlatacağını kaydeden Siirt TSO Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu ise, yıllık ve munzam aidatlara da ödeme kolaylığı getiren kanundan borcu olan bütün mükelleflerin yararlanmasını arzu ettiklerini dile getirdi.

Aidatlarını ödeyememiş olan üyelerin Oda’ya müracaat etmeleri halinde borçlarının hemen yapılandırılacağını kaydeden Başkan Kuzu, “Üyelerimizin bu fırsatı değerlendirmesini ve borçlarından kurtulmasını istiyoruz” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.