Bu haber kez okundu.

Siirt TSO’dan 666 Aileye Gıda Yardımı
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası bu Ramazanda 666 ihtiyaç sahibi aileye gıda yardımında bulundu. 

Her yıl Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin önderliğinde ve desteklerinde gerçekleştirilen Ramazan Yardımları kapsamında, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası 2018 yılında 666 ihtiyaç sahibine erzak ulaştırdı.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi tarafından, toplamda 7 kalemden oluşan yardım paketlerinin içerisine; pirinç, sıvı yağ, makarna, zeytin, çay, şeker ve kırmızı mercimek olmasının öngörülmesi sonrasında yardım paketleri hazırlatıldı.

Daha sonra Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeleri ve personeli tarafından yardıma ihtiyacı olan aileler belirlenerek paketlerin tamamı bu ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı.

 Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, “Her şeyden önce tüm yurt genelinde bu işe vesile olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanımız Sayın M.Rifat Hisarcıklıoğlu’na teşekkür ediyorum. Ülke genelinde gerçekleştirilen en büyük ramazan yardımı hareketinde, Siirt Ticaret ve Sanayi Odasının da yer bulmasını sağladık. Böylece şehrimizdeki ihtiyaç sahiplerine Oda olarak da bir faydamız dokunmuş oldu.

Bizler yüzyıllardır İslam dininin vermiş olduğu güzel ahlakı işlerine güçlerine yansıtan bir ahi inancının günümüzdeki temsilcileriyiz. Dün nasıl bizde olanı paylaşıyorsak, bugün de bunu devam ettirmeye, gelecek nesillere bu kültürü bırakmaya çalışıyoruz. Paylaşımların en cömert olduğu, mübarek Ramazan ayında gücümüz imkanında yaklaşık 700 aileye yardım paketi dağıtımı yapıldı.

Meclisimiz ve personelimiz tarafından titiz bir tutum ile belirlediğimiz ailelere bu yardımları ulaştırmaya çalıştık. Özverili çalışmalarından ötürü yönetimdeki arkadaşlarıma ve ilgili personellere teşekkür ediyor, iyi ramazanlar diliyorum. Allah bizlerin birliğini beraberliğini daim kılsın. Allah mutluluğumuzu bozmasın.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.