Bu haber kez okundu.

Siirt TSO’dan 64. Hükümet Eylem Planı'na Tam Destek
banner229
Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu, 64. Hükümet Eylem Planı'nın, ekonomik büyümeye ve kalkınmaya katkı sunacağını belirtti.
Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, 2015'in sanayici, üretici, ticaret erbabı, işçi ve tüm halk için zor bir yıl olduğunu ifade etti. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun liderliğinde 2016'nın reform yılı ilan edildiğini belirten "64. Hükümet Eylem Planı'nı da bu reformcu bakış açısının en önemli işareti olarak görüyoruz" ifadesini kullandı.
Kuzu, Başbakan Davutoğlu'nun açıkladığı açıkladığı eylem planında yer alan hedeflerin, iş dünyası için kritik düzenlemeler olduğunu dile getiren Kuzu,eylem planının Türkiye'nin motivasyonunu artıracağına, umudunu güçlendireceğine inandıklarını söyledi.
Hükümetin programını 3 ve 6 aylık ile 1 yıllık şeklinde takvime bağlamasını doğru bulduklarını vurgulayan Kuzu, "Hükümet tarafından açıklanan eylem planı toplumun mesajının, beklentilerinin anlaşıldığı ve önemsendiği yönünde bir kanaat oluşturmuştur.
Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Güven Kuzu, eylem planının esnaf, tüccar ve sanayiciler için güzel destekler içerdiğini belirten Kuzu, "Umarım bölgemizde esnafımızın ve tüccarımızın sıkıntılarını giderecek tedbirler bir an önce hayata geçer.
İşsiz gençlerimize yönelik bir takım önlemler ve desteklerin olması sevindirici. Genel hatlarıyla bu eylem planının arkasındayız ve destekliyoruz" ifadesini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.