Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Tarafından Bilgilendirme Semineri Düzenlendi
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından düzenlenen bir toplantıda iş adamı ve girişimcilere bazı devlet kurumlarının verdiği destekler konusunda bilgi verildi.SGK, İş-Kur, KOSGEB ve DİKA personel ve yetkilileri kurumlarının verdikleri destekler konusunda bilgi verdi ve katılımcıların sorularını cevaplandırdı.

Odanın konferans salonunda düzenlenen toplantıda konuşan Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Vekili Abdülkadir Demirhan, iş adamlarının güç birliği yapmaları halinde çok önemli yatırımları gerçekleştirebileceklerini belirtti.

İş adamlarının sorunlarının çözümü için vargüçleriyle çalıştıklarını ifade eden Demirhan “Biz oda olarak sizlerin karşılaştığı sorunların çözümü konusunda her zaman yanınızdayız. Hangi kurum nezdinde bir sorununuz varsa bize haber vermeniz halinde gerekli girişimleri yaparız.

Ayrıca, iş adamları olarak birlikte ortak yatırım yapma alışkanlığını kazanmalıyız. Daha önce yapılan girişimlerin başarısızlıkla sonuçlanması hepimizin gözünü korkuttu. Ancak, bunu artık üzerimizden atmalıyız. Güçlerimizi birleştirerek, çok güzel yatırımlar gerçekleştirebilir, ilimizin kalkınmasına katkıda bulunabiliriz.” Dedi.

Toplantıda daha sonra SGK İl Müdürü Abdülcelil İlbaş, İŞ-KUR İl Müdürü Ömer Aslan, KOSGEB İl Müdürü Ömer Erkılıç ile DİKA Siirt Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Erdal Yılmaz kurumlarının tüccarlara ve girişimcilere verdikleri destekler hakkında bilgi vererek, katılımcıların sorularını cevaplandırdılar.

Toplantıya,Bilim Sanayi ve Teknoloji Siirt İl Müdürü Abdülkadir Ekmen, Tarım ve Orman İl Müdür Yardımcısı Sabri Tan, Siirt Esnaf Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Cemal Koyuncu, Kurtalan Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Günbat ile çok sayıda tüccar katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.