Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Meclis Başkanlığı'na Nihat Özdemir Seçildi
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası'nda (STSO) yapılan ikinci tur seçimlerde meclis başkanlığına yeniden LİMAK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir seçildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, Siirt TSO'nun kalitesinin artırılması ve ilin öncelikli sorunlarına çözüm getirilmesi noktasında daha aktif çalışma yapılacağını söyledi.

Kuzu, "5 Nisan 2018 yılında gerçekleşen ilimizin değerli tüccar ve sanayicilerin belirlediği 11 meslek komitesi ve meclisinde büyük katılımlı büyük destekli teveccühe layık olmak için meclisiyle komitesiyle ilimizin iş adamları Sivil toplum örgütleriyle memleketimize daha fazla hizmet yapacağız.

İlimizin önde gelen sorunlarını bu dönemde daha güçlü bir Siirt lobisiyle gerçekleştirerek ilimize katkı sunacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın. Başta işsizlik ulaşım, hava ulaşımının düzenli yapılması için çalışacağız, Siirt-Şırnak duble yolu ile Kurtalan-Batman yolunun bitirilmesi, Kurtalan Cizre hudut demir yolu projesinin hayata geçirilmesi, enerji yer altı zenginliklerimizin özel sektör eliyle katma değer yaratması, tarım ve hayvancılığın artırılması, OSB'nin doğalgaz ve çevre bağlantısının biran önce yapılması konusunda tüm platformlarda dile getireceğiz" dedi.

Yapılan seçimin Siirt'e hizmete vesile olması temennisinde bulunan Nihat Özdemir, bu görevi tekrardan layıkıyla yerine getireceğini belirterek, "Siirt'imizi önemli yerlere getirmenin bilincini taşıyoruz. Hedefimiz hep beraber Siirt'i o eski günlerine döndürmektir, bu noktada her türlü çabayı sarf edeceğimizden kimsenin kuşkusu olmasın. Bir bakımdan Siirt yıllarca unutuldu, bu noktada tüm bunların altından kalkabilecek güçte olduklarını söyledi. 

STSO konferans salonunda ilk turda seçilen 21 meclis üyesi arasında yapılan kapalı zarf usulü oylama sonucunda Meclis Başkanlığına LİMAK Holdig Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir seçildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memet 6 yıl önce

memlekete hayırlı olsun,