Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Heyeti, Emniyet Müdürü Tokyay'ı Ziyaret Etti
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Türk Polis Teşkilatının 172. Kuruluş yıl dönümü kapsamında Siirt İl Emniyet Müdürlüğüne bir ziyaret gerçekleştirdi. 

Türk Polis Teşkilatının 172. kuruluş yıl dönümü nedeniyle ziyaretleri kabul eden Siirt İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan vekili Nedim Kuzu, STSO Meclis Başkan vekili Metin Arıtürk, meclis ve yönetim kurulu üyeleri Faruk Seven, Bedia Elif Tren Özer, Sıtkı Bülent Erten, Zafer Savaş Bedük ve Ömer Özer’i ağırladı. 

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan vekili Nedim Kuzu, halkımızın huzur ve güvenliği için gece gündüz demeden zor şartlar altında görev yapan emniyet mensuplarının Polis Haftasını kutlamasının ardından, “Bizlerle bir arada olmanız, bu ziyaretleriniz bizleri mutlu ediyor ve güçlü kılıyor.” diyen Siirt İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay şunları kaydetti: “Polis haftası kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştirmek isterdik. Ancak hem terörle mücadele kapsamındaki çalışmalarımız hem de referanduma az bir sürenin kalmış olmasıyla yoğun bir şekilde çalışıyor ve güvenliğimizi üst seviyede tutmaya çalışıyoruz. Terörle mücadele sürecinde, birlik ve beraberliğimizi istemeyen yapıların yapmaları olası saldırıların önlenmesi amacıyla 7/24 saat çalıştıklarını söyledi. 

Yapılan ziyaretten dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu ifade eden İl Emniyet Müdürü Mustafa Tokyay, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Vekili Nedim Kuzu ve heyetine teşekkür etti. 

Sohbetle ve önerilerle gerçekleştirilen ziyaretin ardından heyet, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Ulusinan ve emniyet çalışanlarını ziyaret ederek Polis Haftasını kutladılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.