Bu haber kez okundu.

Siirt TSO'dan "Destan Yürekle Yazılır" Afişleri
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından hazırlanan, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümü için hazırladığı afişleri ilimiz kent merkezindeki esnaflara dağıttı.

15 Temmuz'un öneminin yer aldığı afişler kent merkezindeki reklam panoları ve dükkanların camlarına takıldı.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) yönetimi ; TOBB’un 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıldönümü için hazırlattığı ve üzerinde “Destan Yürekle Yazılır” ile “ Demokrasimize ,vatanımıza sahip yüce milletimize teşekkür ederiz. Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyoruz” mesajının yer aldığı afişi başta hizmet binamız olmak üzere şehir içindeki tüm esnafların camlarına ve reklam panolarına astırdıklarını söyledi.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, “15 Temmuz gecesi minarelerden Ezan ve sala sesiyle Milletimiz ellerinde bayrak dillerde Allah Allah nidalarıyla ülkesini ve milli egemenliğini hiç kimseye kaptırmayacağını tüm dünyaya gösterdi. Biz Vatana sahip çıkmak için tarih boyu canlarımızı vermişiz, bugün vatanımız tehlikeye girdiğinde 7’den 70’e kadınıyla erkeğiyle, yaşlısıyla genciyle canlarımızı feda etmek üzere silahların tankların önüne başlarını koyan vatanımızı kurtarmaya çalışan ve ülkesine sahip çıkanlar o gün bir destan daha yazdı” dedi.

15 Temmuzda halkı hiçe sayanlara unutulmayacak bir ders verildiğini söyleyen Başkan Kuzu, “Halkı hiçe sayanlara, halkın tercihlerini görmezden gelenlere 15 Temmuz günü sonsuza kadar unutamayacakları bir ders verildi.

Komutanına inanan Türk Milleti; Malazgirt’e Alparslan’ın, Çin Seddine Kürşat’ın, İstanbul’a Fatih’in, Mohaç’a Kanuni’nin, Milli Mücadelede, Çanakkale de Atatürk’ün, 15 Temmuz’da da Cumhurbaşkanımız, Başkomutanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile ölümü göze alarak tankların, topların karşısına dikilerek geçit vermemiştir” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.