Bu haber kez okundu.

Siirt TSO'da KOSGEB Kredi Değerlendirme Toplantısı Yapıldı
banner229

2017 yılı KOSGEB Sıfır Faizli İşletme Kredisi Desteğinin Siirt Tüccar ve esnafının daha etkili kullanması için Siirt Ticaret ve Sanayi odasında Siirt TSO Yönetim Kurulu Başkan vekili Nedim Kuzu,  KOSGEB Müdürü Ömer Erkılıç ve Başkanlık Müşaviri A.Talip Kaya’ nın katılımı ile değerlendirme toplantısı yapıldı.

​Siirt TSO Yönetim Kurulu Başkan vekili Nedim Kuzu değerlendirme toplantısında yaptığı açıklamada, ülkemizin önemli bir süreçten geçtiğini işletmelerimizin tam da finansman desteğine ihtiyaç duyduğumuz bir zamanda KOSGEB’in sıfır faizli kredisi tüccar ve esnafımıza büyük katkısı olacağına inandığın söyledi. Kuzu , kredisi onaylanan 480 işletmenin mutlak suretle sağlanan krediden faydalanması gerektiğini belirtti. 

KOSGEB Müdürü Ömer Erkılıç ise yaptığı açıklamada Siirt’te 480 işletmenin kredi başvurusunun onaylandığı, bunlardan 422 işletmenin bankalara başvurarak kredi sürecinin başlattıklarını 243 işletmenin kredisini kullandığını , 106 işletmenin banka süreçlerinin devam ettiğini , 58 işletmenin henüz hiçbir işlem yapmadığını belirtti.

KOSGEB Müdürü Ömer ERKILIÇ ve Kredi süreç sorumlusu Başkanlık Müşaviri A.Talip Kaya ile yapılan görüşmede dile getirilen bir diğer önemli konu da, kredi kapsamına dahil edilen sigorta acentelerinin durumu oldu. Siirt TSO Yönetim Kurulu Başkan vekili Nedim Kuzu KOSGEB kredisi için müracaat eden sigorta acentelerinin de bir an önce işlemlerini başlatmalarını ve kredisi onaylanan tüccar ve esnafın 28 Nisan tarihine kadar kredilerini  kullanmaları  için çağrıda bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.