Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Bayramda Sevgi Evlerinde Bulunan Kimsesiz Çocukları Sevindirdi
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası kurban bayramının ikinci gününde Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne bağlı sevgi evlerinde bulunan kimsesiz çocukları Andera AVM’ye götürerek, gönüllerince eğlenmelerini sağladı.

Çocuklar önce Alışveriş merkezinde bulunan sinema bölümünde Aslan Kral filmini izledi.

Filmden sonra çocuklarla öğle yemeği yiyen Siirt Ticaret ve Sanayi odası yetkilileri daha sonra öğrencilere çeşitli hediyeler alarak, çocukların sevinçlerine ortak oldular. Son olarak öğrenciler oyun bölümünde doyasıya eğlendi.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Kadir Demirhan, "Siirt Ticaret ve Sanayi Odası olarak Oda Başkanımız Güven Kuzu’nun öncülüğünde Kurban Bayramında Sevgi evlerinde kalan kimsesiz yavrularımızla bir araya gelerek sinema, oyun alanlarına ve onlara ufakta olsa hediye aldık ve onları mutlu etmenin hazzını hep birlikte yaşadık.

Sevgi evlerinde kalan çocuklar hepimizin çocukları, hep birlikte bu çocuklarımıza sahip çıkacağız" şeklinde konuştu.

Sevgi Evleri yetkilileri böyle anlamlı bir günde kendilerini unutmayan başta Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu'ya ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.