Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkanı Kuzu: “Ticaret Sicil Gazetesi Bedeli Artık Siirt TSO’da Tahsil Edilebilecek”
banner229

Oda Üyeleri için vakit kaybı olan tescile tabii tüm işlemlerde bankalara yatırılan Ticaret Sicil Gazetesi bedeli artık Siirt Ticaret ve Sanayi Odası’nda tahsil edilebilecek.

Konu İle ilgili açıklama yapan Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu: “Üyelerimizin işlerini kolaylaştırmak için çalışmalara başladık. Daha önce Ticaret Sicil Harçlarının ve Rekabet Kurumu payının odamız tarafından tahsil edilmesine başlanmasıyla şimdi de Ticaret Sicil Gazetesi bedeli odamız tarafından tahsil edilebilecek.

Türkiye Odalar Borsalar Birliği başta olmak üzere ilgili kurumlarla görüşmeler yaptık ve Siirt TSO olarak yapmış olduğumuz çalışmalar meyvesini verdi.

SİİRT TSO TEK DURAK OFİS OLUYOR!

12.02.2018 tarihinden itibaren artık tüm işlemler tek durak ofis konumunda bulunan Siirt Ticaret ve Sanayi Odası tarafından yapılacak.

Bu kapsamda Ticaret Sicil Gazetesi tahsili konusunda Siirt Ticaret ve Sanayi Odamıza tahsil yetkisi verilirken, tüm diğer işlemlerde üyelerimiz odada işlemlerini gerçekleştirip vergi dairesi, banka ve noter gibi yerlere gidip gelmek yerine sadece odamıza gelerek tüm işlemlerini yapabilecekler.

Bu sayede üyelerimizin emek ve vakit kaybı ortadan kaldırılmış olacak. Ayrıca tüm personellerimize gerekli eğitimleri vererek üyelerimize en iyi hizmeti sunmanın gayreti içinde olmaya devam edeceğiz.

Üyelerimiz için böylesine büyük bir çalışmanın meyve vermesinden dolayı onur ve mutluluk duyduğumuzu belirterek, tüm üyelerimize hayırlı olmasını diliyoruz” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.