Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkanı Kuzu, Siirt'in Sorunlarını Emine Erdoğan'a İletti
banner229

Ankara Ticaret Odasının Şehit ve Gazi yakınlarına vermiş olduğu iftara katılan Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, AK  Parti Siirt Milletvekili Yasin Aktay, AK Parti MKYK Üyesi işadamı Siirtli hemşerimiz Ethem Sancak yemekten sonra Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'la bir araya geldiler.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, ATO Yönetim Kurulu Başkanı Gürsel Baran'ın şehit ve gazi yakınlarına vermiş olduğu iftar yemeğinin ardından Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'la iftardan sonra bir araya gelerek Siirt'in sorunlarını iletti.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, yıllardır tamamlanamayan Eruh-Siirt, Van-Çatak ve Siirt-Batman duble yol ile ilgili bilgi verdikten sonra,  Bora Jet firmasının bütün seferlerini durdurduğunu ve Siirt Havalimanında tarifeli uçak seferlerinin de sona erdiğini anlatan Başkan Kuzu, bu durumun vatandaşların, yatırımcılarımızın zorluk çektiklerini ve mağduriyet yaşadıklarını Emine Erdoğan'a anlattı.

STSO Başkanı Güven Kuzu, tarifeli uçak seferlerinin sona ermesi yatırım açısından olumsuz bir durum oluşturduğunu, Girişimci yatırım yaptığı memlekete hava yolu ulaşımının olmasını temel şartlardan biri olarak gördüğünü, Hava ulaşımı olmayan bir memlekete hiçbir kimse yatırım yapmak istemez. Bu durumun da göz önünde bulundurulması gerektiğini ifade etti.

Başkan Kuzu,Sayın  Emine Erdoğan'dan  “Havaalanına seferlerin başlamasını sağlanması konusunda  başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ve Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Sayın Ahmet Arslan’ın desteklerini beklediklerini söyledi.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan sorunlarla ilgileneceğinin sözünü verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.