Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkanı Kuzu, Ankara'daki Terör Saldırısını Kınadı
banner229
Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, terör eylemlerinin kaynağı ve amacı ne olursa olsun amaçlarına ulaşamayacağını söyledi.
STSO Başkanı Kuzu, yazılı bir açıklama yaparak Ankara’da görev yapan Türk Silahlı Kuvvetler personelini taşıyan servis araçlarına yönelik terör saldırısını kınadı.
Kuzu, “terör saldırısını gerçekleştirenler ve onları destekleyenler dün olduğu gibi bugün de amacına ulaşamayacaklar” dedi. Türkiye hükümetinin terörizme karşı mücadeleden hiçbir şekilde vazgeçmeyeceğine dikkat çeken Kuzu, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti tüm terör örgütleriyle mücadelesini kararlılıkla sürdüreceği gibi, Türk halkı da birlik ve beraberliğini koruyarak, terörün karanlık yüzüne prim vermeyecektir” diye konuştu.
Başkan Kuzu, hain saldırıda hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yaralanan vatandaşlara acil şifa dilediğini belirterek şunları söyledi: “Dün Ankara’da ve önceki günlerde tüm Türkiye’de yaşanan saldırılarda hayatlarını kaybeden Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet personeliyle vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum, yakınlarına ve milletimize başsağlığı diliyorum”dedi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.