Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu’ya  Hizmet Şeref Ödülü Verildi
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun ev sahipliğinde Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay ve Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan’ın da katılımıyla TOBB Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen Hizmet Şeref Belgesi ve Plaketleri ile Proje Ödülleri, törenine katıldı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin (TOBB) 75. Genel Kurulu'nda Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, TOBB bünyesinde 20 yıllık hizmeti olduğundan dolayı "Hizmet Şeref Belgesi Ödülü"ne layık görüldü.

Törende bir konuşma yapan TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu, Oda ve Borsa proje yarışmasında finale kalanları ve camiaya uzun süredir hizmette bulunan delegeleri ödüllendirdiklerini hatırlatarak, “Bu tabloyla hepimiz iftihar edelim. Odalarımız-Borsalarımız adeta proje fabrikası haline geldi.

Çalışıyor, üretiyor, şehirlerine yeni eserler kazandırıyor, üyelerimize daha çok hizmet sunuyorlar. Sadece yurt içinde değil, dışarda da bayrağımızı dalgalandırıyorlar. ICC’de, CACCI’de, dereceye giren, en iyi proje ödülleri kazanan, çok sayıda Oda-Borsamız ve kadın girişimcimiz var. Camiamızın ulaştığı bu seviye sizlerin eseri. Hepinizle ayrı ayrı iftihar ediyorum” dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay Ekonomide hayata geçirdikleri reformların her zaman mutfağında yer alan TOBB’un ortak aklın gereğini yapmada önemli paydaşlardan biri olduğunu dile getiren Oktay, “2017 yılında TOBB öncülüğünde başlattığımız istihdam seferberliği bu iş birliğinin en somut tezahürüdür. İstihdam seferberliğiyle sizlerin gayretleri sonucunda 1 milyon ilave istihdam, iş, aş olanağı oluşturulmuştur.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde sizin gibi emeğin kıymetini bilen, iş imkânı sağlayan ve dayanışma örneği sergileyen bir birliğin temsilcileriyle birlikte olmayı ayrıca anlamlı buluyorum. TOBB ile yürüttüğümüz istihdam seferberliğinin 2,5 milyon yeni istihdam hedefiyle 2019’da da devam edeceğine inanarak tüm emekçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutluyorum.” diye konuştu.

Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ise konuşmasında, ekonominin iş dünyasının omuzlarında yükseldiğini belirterek, “Bu nedenle sorunlara en iyi çözümleri iş dünyamızla güç birliği yaparak getireceğimize ve rekabet gücü daha yüksek, daha dayanıklı bir ekonomi ile yüksek gelirli ülkeler ligine yükseleceğimize inanıyorum.” dedi.

Siirt TSO Heyeti ertesi günde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (ETÜ) Salonu’nda gerçekleştirilen 75. Genel Kurul Toplantısı’na katıldı.

Gerçekleşen toplantıya Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu, Başkan Yardımcısı A.Kadir Demirhan ve Genel Sekreter Raşit Başar Taner katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.