Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu’nun Ramazan Bayramı Mesajı
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayınladı.

"Bayramlar, milli ve dini duyguların, inançların, örf ve adetlerin uygulanıp sergilendiği, toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği günlerdir. Hep bir arada müreffeh ve huzurlu bir geleceğe ancak güçlü bir ekonomi ve genç eğitimli iş gücümüzle varabilir, sıkıntıları aşabilir ve hak ettiğimiz yere ulaşabiliriz.

Ülkemizde ve dünyada barışın ve ekonomik refahın hâkim olması yolundaki umudumuzun çoğalarak arttığı, hoşgörünün, dayanışmanın, sevgi ve saygının sembolü olacak Ramazan Bayramının, ülkemizin aydınlık geleceğine ulaşmayı kendisine şiar edinmiş büyük milletimize, üyelerimize ve tüm İslam âlemine kutlu olmasını, mutluluk ve başarılar getirmesini diliyorum.”

Güven KUZU

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası

Yönetim Kurulu Başkanı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
siirtli ali çaycı 6 yıl önce

sayın abem Allah yiham nedim abe alla seni ve bütün kuzu gurup aylesini kazadan ve beladan korusun Allah yar ve yardımcın olsun