Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu,Esnaf Ziyaretlerinde Bulundu
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu esnaf ziyaretlerinde bulundu.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu  üyelerin İşyerlerini ziyaret ederek sorunlarını dinlediler. 

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu, yeni işyeri açan Lokanta Osman ve London Cafe’yi ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Lokanta Osman sahibi Osman Atilla Kıyar ve London Cafe sahiplerinden Bedri Ekinci, Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu ve beraberindekilere teşekkür etti.

Daha sonra Murat Market sahibi Burak Kayra'yı ziyaret ederek kendisiyle bir süre sohbet etti.
Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu ziyaretler sonrası yaptığı açıklamada; “Biz Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi olarak üyelerimizin ayağına kadar gidip sorunlarını yerinde dinlemeyi ve çözmeyi ilke edinmiş bir yönetimiz.
İl merkezinde bulunan üyelerimizi ziyaret ederek sorunlarını yerinde dinleyip çözümü noktasında elimizden geldiği ölçüde üyelerimize yardımcı olmaya çalışıyoruz.

Üyelerimizin görüş öneri ve sorunlarını hassasiyetle dinleyip inceliyoruz, üyelerimiz için sunulan imkânlar, krediler ve teşvikler hakkında bilgiler vererek kendilerine yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi. 
Üyeler ise yapılan ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek Başkan Kuzu’nun örnek bir davranışta bulunarak esnafları ziyaret etmesi takdir edilecek bir çalışma olduğunu vurgulayarak, üyelere de oldukça fayda sağlayan bir ziyaret olduğunu belirttiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali çaycı 7 yıl önce

sayı kuzu gurup siirt sana güzel çünkü siirt halkı senınle gurur duyuyor fakir fukara babasısın ve siirt tingurur ve gelir kaynağısın sayın güven kuzu Allah yar ve yardımcın olsun