Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu’dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü”ne ilişkin kutlama mesajı yayınladı.

Kuzu mesajında, kamu ile halk arasındaki köprü olan gazetecilerin, toplumu bilgilendiren en önemli unsur olduğunu söyledi.

Başkan Kuzu, "Gazeteciler, ilimizin sorunlarını kamuoyuna aktaran ve sorunların çözümünde adil önerileriyle toplum mekanizmasının daha duyarlı bir şekilde çalışmasına yardımcı olan, basın ahlak ve meslek ilkelerine bağlı kalarak kamuoyunu bilgilendiren en önemli unsurlardır.

Büyük rol üstlenen güzide basın mensuplarımızın “10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü” kutlar, 2020 yılında sağlıklı ve başarılı bir çalışma hayatı dilerim" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali çaycı 4 yıl önce

sayın abem senın ve kuzu gurubu Allah kazadan ve beladan korusun Allah yar ve yardımcınız olsun sizleri aziz siirt milletın başından eksik etmessın Allah bu memleketi ve bu gururlu halkı sizin gibi hayır sever iş yapar gibileri başlarından ayırmassın