Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu: ”Öğretmenlik İnsan Eğitme Sanatıdır”
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayınladı.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu yayınladığı kutlama mesajında, öğretmenliğin insan yetiştirme sanatı olduğunu ifade ederek “Canımızdan bir parça olan yavrularımızı emanet alan öğretmenler, dünyanın en saygın ve onurlu mesleklerinden birini icra etmektedirler.” dedi.

Öğretmenlerin yeniliğin neferleri olduğuna vurgu yapan Başkan Kuzu “Bilimi ve modern çağı yakalamanın en önemli unsuru eğitimdir. Öğretmenlerimiz üretken, araştıran ve sorgulayan bir toplum yaratma adına önemli bir role sahiptiler.” şeklinde konuştu.

Öğretmenlerin yalnız okuma ve yazmayı öğretmek ile yetinmediklerini kaydeden Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu “Öğretmenlerimiz bizlere ahlakı, erdemi, azmi, bağımsızlığı, bilimi ve özsaygıyı öğretti. Bu kutsal görevi icra eden öğretmenlerimize minnet duygularımızı ifade ederken ebediyete göçmüş öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, önlerinde saygı ile eğiliyoruz.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.