Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu: “Nefes Kredisi Kobi’lere Nefes Aldırdı”
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) ile 6 banka arasında imzalanan protokol ile hayata geçen 'Nefes Kredisi'ne ilimizden 5 milyon 300 bin TL kredi kullandırıldığını belirtti.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu: “İçinde bulunduğumuz ekonomik süreçte üyelerimizin en büyük sorunlarından birisi enflasyonun üzerindeki kredi faizleri ve finansman sıkıntısıydı.

Bu nedenle, Ülke ekonomisinde önemli yer tutan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerimizin finansman sorunlarının giderilmesine katkı sağlamak üzere, TOBB ve hükümetimizin destekleriyle TOBB Nefes Kredisi Projesi bu sene 18 aya uzatılan vadesi ile yeniden imzalanmıştır.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerimize cansuyu olması için odamız ve TOBB'un katkılarıyla ilimize toplam 5 milyon 300 bin TL kredi kullandırıldı. Bu miktarın artırtılması için TOBB nezdinde girişimlerimiz devam etmektedir.” Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali çaycı 6 yıl önce

sayın başkanım sen şu halka sahip çıktıça şu esnafın yüzünü güldürdükçe Allahta senın ve kuzu gurubun yüzünü güldürsün Allah yar ve yardımcın olsun