Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu: “K Belgelerinin Fiyatları Yarı Yarıya Düşürüldü”
banner229

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Güven Kuzu, yurtiçinde yük ve eşya taşımacılığı yapan esnafların alması zorunlu olan K1 yetki belgesinin daha önce 24 Bin 307 TL iken şimdi 10 Bin TL’ye,K2 ve K3 yetki belgesinin ise 12 Bin 152 TL’den 5 Bin TL’ye indirildiğini söyledi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığının Karayolu Taşıma Yönetmeliğinde yaptığı değişiklikle, K Belgeleri belge fiyatları düşürüldü.

8 Ocak Pazartesi günü Resmi Gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren değişikliğe ilişkin açıklama yapan Siirt Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Güven Kuzu şunları kaydetti:“Karayolu Taşıma Yönetmeliğinde yapılan değişiklik kapsamında; K Belgeleri belge fiyatları yarı yarıya düşürüldü. Dün itibariyle Resmi Gazete’de yayınlanan bu sevindirici gelişmenin tüm taşımacılık sektörü için hayırlı olmasını diliyor, bu yönde çaba ve desteklerini esirgemeyen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımız Ahmet Arslan’a teşekkürlerimizi sunuyorum.”

Değişikliğe uğrayan fiyatlar:

 Belge Adı

 

 Eski Fiyat (TL)

 

 Yeni Fiyat (TL)

K1 Belgesi

24.307.00

10.000.00

K2 Belgesi

12.152.00

10.000.00

K3 Belgesi

12.152.00

5.000.00

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.