Bu haber kez okundu.

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu'dan Öğrencilere Kırtasiye Yardımı
banner229

Siirt TSO Başkanı Güven Kuzu, Merkez Hürriyet İlköğretim Okulu, Hürriyet Ortaokulu ve Ebül Vefa İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerine çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttı.

Kuzu, yaptığı açıklamada, Siirt Ticaret ve Sanayi Odası olarak eğitime her zaman destek verdiklerini belirtti.

Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Kuzu, "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve odamızın katkılarıyla her yıl okulların açıldığı dönemde öğrencilerimize yönelik eğitim materyalleri noktasında desteğimiz oluyor. Bu yıl da merkez ve ilçelerde dağıtılmak üzere içinde eğitim materyalleri (çanta defter, kalem, silgi, kalemtıraş ve boya kalemlerinden) oluşan kırtasiye malzemeleri dağıtıyoruz" dedi.

2017-2018 Eğitim Öğretim yılının sağlıklı ve başarılı geçmesi temennisinde bulunan Kuzu, şöyle konuştu:"Milli Eğitim camiası ve öğretmenlerimiz, bizler için, çocuklarımızın geleceği için çok önemlidir. Çünkü, öğretmenlerimiz kendilerine teslim ettiğimiz öğrencilerimizi, çocuklarımızı geleceğe hazırlıyor. Bizler de öğrenci ve çocuklarımızın en iyi şekilde gelece hazırlanması için elimizden gelen desteği gösteriyoruz."

Kuzu, bu duygu ve düşüncelerle öğrencilerimizin, öğretmenlerimizin, tüm eğitim çalışanlarının ve ailelerimizin 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılının verimli geçmesini temenni eder, sevgi, saygı ve başarı dileklerimi sunarım" dedi.

Okul müdürleri, kırtasiye yardımında bulunan Siirt Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Güven Kuzu'ya teşekkür ettiler.

Başkan Kuzu'ya STSO Genel Sekreter Vekili Derya Çengel Arpacı ve Kurtalan AK Parti Belediye Meclis Üyesi işadamı Adil Uyanık’ta eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.